Affärsområde

Digital Transformation

Connect

Digital Transformation i vårt samhälle går i en allt snabbare takt och företag / affärsmodeller måste förändras för att följa kundernas ökade förväntningar på produkter och tjänster.

Digital Transformation är en strategisk affärsmöjlighet som bör finnas på ledningsgruppens agenda och är definitivt inte endast en digitalisering / teknikfråga.

Digital Transformation leder till nya värdeströmmar, metoder och affärsmöjligheter. Nya metoder och arbetssätt tillsammans med ny teknik och människor, kopplat till en allt högre förändringstakt, ger ofta en komplex förändringsresa där stöd från ledningen och erfarenhet är viktig för att nå målet och en lyckad digital transformation.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Våra värderingar

 Vi på CoreChange älskar innovation och utveckling, där värdet i att skapa något tillsammans är central. Vi är ett IT- och Managementbolag som sätter stor vikt vid personliga relationer och via en Enkel och transparant kommunikation skapar vi möjligheter och Förtroende internt såväl som externt.

Vi Vill, vi kan – ligga i framkant, därför drivs Vi på Corechange av devisen Change is Good! Vi uppmuntrar därför våra medarbetare att dela med sig av sina tankar och idéer för det är genom dem vi kan fortsätta växa!

På våra familjära kontor i centrala Stockholm och Göteborg vill vi såklart även ha Kul, därför anordnar vi bland annat spontanfika, mingel, inspirationsföreläsningar, tema-AWs, skidresor, utlandskonferenser och innovationsdagar.


 

Kungsportsavenyen 29
411 36 Göteborg Vägbeskrivning info@corechange.se 010 102 43 43 Se sida

Stockholm

Kungsgatan 54
111 35 Stockholm Vägbeskrivning info@corechange.se 010 102 43 43 Se sida

Jobbar du redan på CoreChange ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@corechange.se
  • Amie
  • Åsa Blennerud
  • Baran
  • Johan Schönberg
  • Karin Moberg
  • Mårten Henriksson
  • Mats
  • Sofia
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor