Affärsområde

E-Commerce

Connect

Många företag som bedriver e-handel har svårt att få lönsamhet i den digitala affären. Vinstmarginalerna pressas hårt av omfattande returhantering, bristfälliga systemstöd, suboptimerade logistikflöden, kostsam digital marknadsföring och låg konverteringsgrad.

På CoreChange hjälper vi företag att nå bättre lönsamhet i e-handeln på både kort och lång sikt. Vi utvärderar och utvecklar alla centrala delar av företagets e-handel, väver samman marknadsföring och onlinehandeln med de fysiska flöden och systemstöd som behövs. Dessutom har vi stenkoll på vad som ökar intäkter och sänker kostnader.


Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Våra värderingar

 Vi på CoreChange älskar innovation och utveckling, där värdet i att skapa något tillsammans är central. Vi är ett IT- och Managementbolag som sätter stor vikt vid personliga relationer och via en Enkel och transparant kommunikation skapar vi möjligheter och Förtroende internt såväl som externt.

Vi Vill, vi kan – ligga i framkant, därför drivs Vi på Corechange av devisen Change is Good! Vi uppmuntrar därför våra medarbetare att dela med sig av sina tankar och idéer för det är genom dem vi kan fortsätta växa!

På våra familjära kontor i centrala Stockholm och Göteborg vill vi såklart även ha Kul, därför anordnar vi bland annat spontanfika, mingel, inspirationsföreläsningar, tema-AWs, skidresor, utlandskonferenser och innovationsdagar.


 

Kungsportsavenyen 29
411 36 Göteborg Vägbeskrivning info@corechange.se 010 102 43 43 Se sida

Stockholm

Kungsgatan 54
111 35 Stockholm Vägbeskrivning info@corechange.se 010 102 43 43 Se sida

Jobbar du redan på CoreChange ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@corechange.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor